De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Paasfietsen in Ureterp! (1 april)

Geplaatst op: 19 maart 2013

posterA3-wielerronde-2013.jpgNog een kleine 14 dagen tot het eerste criterium van noord Nederland, op paasmaandag 1 april is de wielerronde van Ureterp. De commissie is hard bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor wederom een prachtige wedstrijd met een geweldig ambiance.

Het parcours loopt door het centrum van het dorp en gaat daarna door de straten van Ureterp via de Lijte weer naar de Weibuorren. Er zullen deze dag 3 wedstrijden worden verreden; om 12 uur starten we met de Cat C (nieuwelingen/junioren en sportklasse) over 45 km. Daarna volgen om 13.30 de Amateurs met een wedstrijd van 60 km en om 15.50u zullen de Elite/beloften van start gaan met een wedstrijd over 80 km.

Het parcours wordt vaak druk bezocht door vele wielerliefhebbers, en ook de inwoners van Ureterp laten van zich horen. Mede door deze goede sfeer komen de renners graag naar Ureterp.

Naast het organiseren van dit criterium is de commissie ook al druk bezig met de organisatie van het NK 2014 voor Nieuwelingen, junioren en Elite/beloften zonder contract.

Met het binnenhalen van deze wedstrijd heeft de wielerstichting een heuse primeur, het eerste NK in
Friesland. Grote namen uit de nationale top in deze categorieën zullen naar Ureterp komen 

mhv-ovu.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg