De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Definitieve line-up Oerrock 2013 bekend!

Geplaatst op: 20 februari 2013

Guus_Meeuwis_op_Oerrock_2013_by_Karen_Rosetzsky.jpgOerrock heeft weer een aantal bands vast weten te leggen voor de veertiende editie van het Ureterper muziekfestival. Op de openingsavond krijgen onder andere Guus Meeuwis en Miss Montreal gezelschap van Kensington. Op zaterdagavond 11 mei komen vier Tribute bands van formaat naar de feesttent aan de Skieppeleane in Ureterp.

Kensington
Met Kensington haalt Oerrock aanstormend Nederlands talent in huis. Dat de Utrechtse formatie goed bezig is blijkt niet alleen uit lovende recensies in de media, maar ook uit het feit dat de Kensington dit jaar op Pinkpop te bewonderen is.

kensington_oerrock_festival-2.jpg
Kensington - DE festivalband van 2013 staat ook op Oerrock!

Vrijdagavond
De vrijdagavond is opnieuw ingericht voor de Vrienden van Oerrock live. De podia van de festivaltent aan De Skieppeleane worden bezet door verschillende bands die in de loop der jaren een warme relatie met het Oerterper rockfestijn hebben opgebouwd. De bands willen er een swingende rockavond van maken en de bezoekers hoeven geen entree te betalen. De bands die tijdens de Vrienden van Oerrock live zullen gaan optreden, worden later bekend gemaakt.

u2_tribute_oerrock.jpg
U2 Tribute band - Niet van echt te onderscheiden!

Oerrock Tribute
Ook de invulling van de slotavond van Oerrock, zaterdag 11 mei, is zonder meer de moeite waard. Net als afgelopen jaar eindigt Oerrock met optredens van Tribute bands. In 2012 maakte onder meer Killer Queen er een onvergetelijke happening van. Met de komst van Live Wire (ACDC), Doe Maar Na (Doe Maar), Kings ov Leon (Kings of Leon) en Zen Garden (U2) is ook de veertiende editie van Oerrock verzekerd van een grandioos slotspektakel.

Bekijk het complete programma overzicht hier

acdc_tribute_oerrock.jpg
ACDC Tribute band

de_tipgever_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg