De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Seminar startende ondernemers

Geplaatst op: 11 december 2012

Op dinsdag 11 december organiseren de gemeenten Smallingerland en Opsterland een praktijkgerichte seminar voor startende ondernemers. Netwerken is een uitstekend middel om klanten en opdrachten te werven. Velen onderstrepen het belang ervan. In de praktijk blijkt resultaatgericht netwerken echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Het seminar
Het seminar vindt plaats op dinsdag 11 december van 19.30 tot 22.30 uur in de beleefbibliotheek te Drachten. Tijdens de bijeenkomst krijgt u tips om contacten te leggen, leert u hoe u kort en bondig vertelt wat u doet en wat u kunt bieden, hoe u doelgericht een netwerkbijeenkomst kunt inrichten en wat het verschil is tussen netwerken en verkopen.

De gemeente Smallingerland en Opsterland organiseren deze praktijkgerichte bijeenkomst in samenwerking met de Kamer van Koophandel. Aan ondernemers die in Smallingerland of Opsterland zijn gevestigd, wordt het seminar door de gemeenten gratis aangeboden.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden voor het seminar is wel noodzakelijk. Dit kan via de website www.kvk.nl/startersavonddrachten. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Beute, telefoon (0512) 386 235.  

de_tipgever_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg