De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Sinterklaas in Ureterp

Geplaatst op: 25 november 2012

IMG_0704.jpgLieve kinderen,

Wat was het vandaag weer een geweldig feest bij mijn binnenkomst in Ureterp. Wat fijn dat Engbert en Els zo geweldig met ons gezongen en gespeeld hebben, en wat een eer dat meneer Kooistra van de gemeente er ook weer was. Ik heb genoten van de intocht en jullie aanwezigheid. Ook de Showband Oerterp die ons muzikaal heeft binnengehaald bedankt.

Ik hoop dat jullie (net als ons) allemaal genoten hebben van het toneelstuk dat mijn pieten en ik voor jullie hebben opgevoerd. Wat was het dit jaar weer spannend of alles uiteindelijk toch weer goed zou komen. Maar zoals jullie gezien hebben waren mijn detective pieten dit jaar in prima vorm en hebben ze het mysterie van de verdwenen verlanglijsten goed en snel opgelost.

Hebben jullie of je ouders ook foto’s gemaakt van de intocht of het toneelstuk? stuur ze dan naar intochtureterp@gmail.com

We plaatsen deze foto’s dan op de website (http://sintureterp.wordpress.com ) zodat iedereen en ook Sinterklaas en al zijn zwarte Pieten er van kunnen genieten.

Sinterklaas

Bekijk hier de foto's

plaatselijk_belang_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg de_tipgever_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg