De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Feestweek bij De Lijte

Geplaatst op: 29 oktober 2012

40 jarig jubileum De Lijte/25 jarig jubileum dagverzorging

Woonzorgcentrum De Lijte viert feest. In november bestaat De Lijte 40 jaar en dit heuglijke feit wordt gevierd. Ook de dagverzorging van De Lijte heeft een mijlpaal bereikt en viert haar 25 jarig jubileum. De Lijte pakt flink uit en heeft een hele week feest op haar locatie. Van dinsdag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november 2012 zijn er diverse feestelijke activiteiten voor iedereen.

Festiviteiten
Op dinsdag 30 oktober 2012 om 14.30 uur is de opening van de feestweek. Met muziek van Oanbreide Hoazzen uit Ureterp en lekkere hapjes is er een gezellige middag voor iedereen. Doordat De Lijte een wijkfunctie heeft zijn de buurtbewoners hier ook bij uitgenodigd.

Op woensdag 31 oktober 2012 is er voor cliënten van de dagverzorging en cliënten van De Lijte diverse optredens van onder andere acrobatengroep, clowns en het vrouwen- en mannenkoor Oerterp.

Op donderdag 1 november 2012 is er een bingo voor zowel cliënten van De Lijte als voor cliënten van ZorgThuis, thuiszorg onderdeel van ZuidOostZorg. 's Avonds is er een bonte-avond voor cliënten met optredens van medewerkers, stagiaires en vrijwilligers.

Op vrijdag 2 november 2012 kunnen cliënten 's morgens vroeg een rondritje maken met een Oldtimer. Diverse oldtimers maken een rondrit door Ureterp en de omgeving. 's Middags is er een feestelijke afsluiting met accordeonmuziek en een lekkere versnapering. 

Bron: http://www.zuidoostzorg.nl/organisatie/nieuws/605-feestweek-bij-de-lijte

mhv-ovu.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg