De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

SInterklaas intocht op 24 november

Geplaatst op: 25 oktober 2012

sinterklaas_ureterp.jpegDag lieve kinderen,

Zoals ik in de vorige tipgever al schreef is het weer bijna zover Op 24 november aanstaande hoop ik met mijn Pieten een bezoek te brengen aan Ureterp. De Pieten zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Vanaf 12.45 uur gaan we met de showband en de majorettes via Weibuorren (niet via de Telle, zoals eerder aangekondigd) naar het Lijteplein waar de Sint om 13.00 uur weer wordt verwelkomd. We zouden het erg leuk vinden als jij verkleed als “hulp” zwarte Piet, boer, clown, mega mindy, superman enz. langs de route staat, want dat maakt de intocht tot een prachtig feest.

Ook zou het prachtig zijn als alle mensen die langs de route wonen van de intocht en op het Lijteplein de vlag uitsteken voor de feestelijke intocht van Sinterklaas. Dit jaar is er ook weer een spannende toneelvoorstelling in de “de Wier” met Sinterklaas en al zijn Pieten. Om 14.15 uur is de eerste toneelvoorstelling voor de peuters, groep 1 en groep 2. Om 15.30 uur is de tweede voorstelling voor de andere groepen.

LET OP TIJDEN ZIJN VERANDERD !!!!

De kaartjes voor de toneelvoorstelling zijn € 2,50 per stuk. Deze kaartjes kun je kopen vanaf 12 t/m 22 november op de volgende adressen ● MFC ”de Wier” ● Snackpoint: “Alde Ste” Wees er snel bij want vol is vol !!!!!!!!!!!!!!!!

Dus kom je ook ??? Tot 24 november.

De hartelijke groeten,

Sinterklaas en zijn Pieten 

sinterklaas_poster_12.jpg

de_tipgever_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg