De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Huldiging Alyda Norbruis zaterdag 24 september

Geplaatst op: 19 september 2016

Geachte bewoners,

Op zaterdag 24 september wordt Alyda Norbruis als inwoner van Ureterp gehuldigd voor de geweldige resultaten tijdens de Paralympische Spelen. Tijdens de spelen heeft Alyda op de volgende disciplines medailles gewonnen:

  • Gouden medaille op de 500 tijdrit op de baan in een wereldrecord.
  • Gouden medaille op de tijdrit op de weg
  • Bronzen medaille op de 3000 meter individuele achtervolging.

Deze prestaties willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Komende zaterdag start om 14:00 uur de huldiging met een rondrit in een oldtimer. Om circa 15:00 uur zal de rondrit eindigen bij cafe it Alde Ste waar de officiele huldiging zal plaatsvinden. Alyda zal tijdens de huldiging door onder andere de gemeente Opsterland, sponsoren van de kopgroep Alyda en de wielerstichting in het zonnetje worden gezet.

De route van de rondrit start op de Krûslings gaat door de volgende straten: de Lange baan, de Telle, Hjouwerpaed, Kûlens, Lyteplein, Dokter Prakkenleane, Valomsreed, Fugelliet, Foareker, Mounestrjitte, Skoalleleane, Weibuorren

Graag willen we u als aanwonende aan de route vragen om op zaterdagmiddag de vlag uit te hangen zodat Alyda van Ureterp een grootse huldiging passend bij de grootse prestaties zal krijgen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking en tot ziens bij de huldiging.

Met vriendelijke groet,

Wielerstichting Ureterp

plaatselijk_belang_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg mhv-ovu.jpg