De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Centrummanager

Geplaatst op: 20 november 2015

Zoals afgesproken, is na een jaar de inzet van de centrummanager geëvevalueerd door de OVU en de gemeente. Beide partijen zijn tevreden over de inzet van Klaas de de Winter. Dat betekent dat De Winter in elk geval nog tot juni 2017 doorgaat in deze functie. Hij heeft in die rol onder meer als opgave om de aantrekkingskracht van het winkelgebied waar nodig te verbeteren.

Uit onderzoeken is gebleken dat er het nodige kan worden verbeterd in het winkelgebied in Ureterp. Zo ligt het winkelgebied nogal verspreid en is er sprake van leegstand op sommige plekken. Ook de aantrekkingskracht van het winkelgebied kan verbeterd en zou het gebied rondom het Lijteplein verbeterd kunnen worden.

Inzet centrummanager. 
De centrummanager moet hierin verbetering brengen samen met de ondernemers. Dat heeft de gemeenteraad ook gevonden in het voorjaar. Daarom heeft de gemeente met twee partijen een overeenkomst gesloten: de Ondernemersvereniging Ureterp (OVU) en Klaas de Winter, zelf tot november 2015 woonachtig geweest in Ureterp en eigenaar van zijn eigen organisatieadviesbureau. De overeenkomst met De Winter is voor twee jaar.

De Winter is bereikbaar op het telefoonnummer 06 51 44 82 77 of via e-mail op k.dewinter@dwoa.nl

hier_adverteren_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg de_tipgever_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg