De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Open dag Tennis vereniging Ureterp

Geplaatst op: 24 maart 2015

Aan elk aankomend sporttalent.

Graag wil ik je aandacht vragen voor de mogelijkheid om aanstaande zaterdagmiddag vanaf 13 uur vrijblijvend een half uurtje kennis te maken met mijn favoriete sport: Tennis. Tennisvereniging Oerterp biedt dan een clinic aan belangstellenden op het tennispark aan de Griene Leane 4 te Ureterp.

Je kunt als groepje kennis maken met deze mooie sport. Dit kan samen met jouw buren, mensen uit jouw vereniging, club of groepje door aanstaande zaterdag gezamenlijk in sportkleding af te spreken op de tennisbaan. Zaterdag staat onze gediplomeerde trainer voor jullie klaar om jullie een kleine clinic te geven. Het voordeel van met een groepje deze clinic volgen is dat je meteen mensen van hetzelfde niveau bij je hebt waarmee je eventueel later, mocht je door willen gaan, kunt afspreken en lessen kunt volgen.

Ook hebben we na afloop van de clinic een aanbieding om nog wat langer kennis te maken met tennis zonder dat je meteen aan een lidmaatschap vast zit. Je kunt in april/mei 5 tennislessen voor 25 euro krijgen zonder dat je lid hoeft te worden. Pas na deze 5 lessen hoef je te beslissen of je lid wilt worden en aanvullende lessen wilt volgen.

Een lidmaatschap bij TV Oerterp is niet duur in vergelijking met anderen sporten en heeft als voordeel dat je geen wekelijkse verplichtingen hebt als je dat niet wilt. Je kunt tennissen met je vrienden door zelf iets af te spreken, je kunt vrijblijvend wekelijks meedoen aan de tossmorgen of tossavond, af en toe meedoen aan een toernooitje en je kunt meedoen aan de KNLTB competitie, maar het hoeft allemaal niet. Je hebt dus veel minder verplichtingen dan bij andere sporten. Tennis is ook goed te combineren met een andere sport.

Ook op oudere leeftijd kun je de tennissport blijven beoefenen.

Ik denk dat deze sport wel eens wat voor jou/jullie zou kunnen zijn. Ik kan het je zeker aanraden! Kan ik doorgeven dat je langs komt zaterdagmiddag? Zo ja, kun je me laten weten hoe laat jullie zaterdag komen en met hoeveel mensen je denkt te komen?

Graag tot ziens op de tennisbaan, ik hoor graag van je of je hier interesse in hebt.

Groet,

Date Boekema

0650518047

info@autobedrijfboekema.nl

www.tennisvereniging-oerterp.nl

 

mhv-ovu.jpg de_tipgever_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg