De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Bekendmaking enquete uitslag Ureterp Klantvriendelijk

Geplaatst op: 25 november 2014

Beste ondernemers van Ureterp,

De afgelopen twee weken stonden in het teken van de enquête om klantvriendelijkheid te meten. Dit is een start om klantgerichter te ondernemen.

De Winter Organisatieadvies en de OVU nodigen u van harte uit voor de bekendmaking van de enquête-uitslag en de uitreiking van de bijbehorende raamsticker  met het Keurmerk „Klantvriendelijk”.  Onder  het genot van een kopje koffie zal Date Boekema, voorzitter van de Ondernemersvereniging Ureterp, de raamstickers uitreiken. Kom en ontmoet uw collega-ondernemers. Dit is een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en wellicht plannen te maken voor een volgende stap. Carine de Winter vertelt namens De Winter Organisatieadvies wat zij nog meer voor de ondernemers in Ureterp zou willen betekenen.

Reden genoeg om allemaal te komen! Bent u verhinderd?

Neem contact op met De Winter Organisatieadvies via email: info@dwoa.nl.  Wilt u liever bellen? Mijn telefoonnummer: 06 39 79 33 16

Ik hoop dat het keurmerk „Klantvriendelijk” een bijdrage zal leveren aan het wij-gevoel in Ureterp en voor hogere omzetten zorgt.

Wanneer: dinsdag 25 november
Waar: zaal van Alde Ste
Hoe laat: 20.00 uur 

kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg