De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Rijbewijskeuringen

Geplaatst op: 13 augustus 2014

13 augustus voor 30 euro in het Verzorgingshuis De Lijte rijbewijskeuringen

Verloopt uw rijbewijs binnen een half jaar en heeft u een medische keuring nodig omdat u 75 jaar  of ouder bent, of omdat u om medische redenen moet worden gekeurd voor het verlengen van uw rijbewijs B/E? Maak dan nu alvast een afspraak voor de rijbewijskeuring in Ureterp. De prijzen zijn inclusief BTW. 

Locatie: Verzorgingshuis De Lijte | Ureterp, Lijteplein 56

Tarief: € 30,00 voor de 75+ B/E keuring, € 50,-- voor chauffeurs jonger dan 75 met C/D/E rijbewijs

Data: 13 augustus, 10 september, 8 oktober en vervolgens eens per maand

Ook houders van een taxipas kunnen hier terecht; deze keuring kost € 50,--.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over deze rijbewijskeuring, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met het afsprakenbureau (09.00 – 18.00 uur): 0516-514574 of 06-14716543. Online afspraak maken: http://rijbewijskeuringen.wix.com/rijbewijskeuringen

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Meenemen voor de keuring

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst bij de gemeente een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. De voorzijde van het formulier vult u alvast thuis in. Verder is het van belang om mee te nemen naar de keuring: uw rijbewijs, een klein beetje urine in een urinecontainertje en eventuele medicatie. Een bezoek aan de opticien voor (gratis) controle van de ogen is aan te raden indien uw ogen of bril het laatste jaar niet zijn gecontroleerd. Nieuwe glazen/ lenzen kunnen een eventuele herkeuring voorkomen. 

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom. 

mhv-ovu.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg