De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

DISS NIE OKAY wint Oerrock Play-Offs finale

Geplaatst op: 30 maart 2014

DISS NIE OKAY wint Oerrock Play-Offs finale
Geplaatst op 30 maart.

DISS NIE OKAY heeft zaterdagavond de Oerrock Play-Offs in MFC de Wier in Ureterp gewonnen. De 10 e editie van de Oerrock Play-Offs werd weer door menige Oerrock ganger bezocht. Er heerste een fantastische sfeer en de bands speelden allemaal stuk voor stuk de pannen van het dak!

(foto Fokelien Broekstra)

Zaterdag 29 maart streden de drie winnaars van de voorrondes + de winnaar van de wildkaart in MFC de Wier om een plek op het Oerrock podium. De jury beloonde naast DISS NIE OKAY de band EASTERFIELD met een plaats op Oerrock waardoor op donderdag 29 mei DISS NIE OKAY en EASTERFIELD samen met oa. Racoon, Miss Montreal, Go Back to the Zoo, Douwe Bob en Nina Hagen op het Oerrock Festival zullen spelen. ,,Het wat een uitermate gezellig topfeest" aldus Jurrien Hoekstra van MFC de Wier.

De finale van de Play-Offs staat al jaren bekend als de dag voor de festivalbezoeker om in de speciale voorverkoop kaarten voor het Oerrock Festival te kopen. Tijdens de finale van de Oerrock Play-Offs krijgen de bezoekers de kans om voor €25,- kaarten te halen voor het Oerrock Festival. Dit jaar zijn alle records gebroken en kan het festival bestuur met trots mededelen dat bijna alle kaarten verkocht zijn. ,,Er zijn nog slechts 500 kaarten beschikbaar” aldus trots bestuurslid Jorryt Taekema. Door het aantal verkochte kaarten belooft de 15e editie van het Oerrock Festival weer een fantastisch (uitverkocht) feest te worden.

De organisatie wil alle medewekers van MFC de Wier, de jury, GSN Geluid Service Nederland, de aanwezige pers, de bands en natuurlijk de bezoekers bedanken voor een onvergetelijke finale van de Oerrock Play-Offs! 

www.oerrock.nl

plaatselijk_belang_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg de_tipgever_ureterp.jpg