De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Sietze Boonstra BAS-kandidaat voor wethouderspost

Geplaatst op: 23 januari 2014

sietze-boonstra-ureterp.jpgURETERP – Oerrock-voorzitter Sietze Boonstra (44) uit Ureterp is door de nieuwe Opsterlandse politieke partij BAS naar voren geschoven als kandidaat-wethouder bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.

Boonstra is een geboren en getogen Ureterper, getrouwd met Gretha en inmiddels al weer 12 jaar voorzitter van Oerrock. In het dagelijks leven werkt hij voor een ingenieursbureau als akoestisch adviseur in het kader van Ruimtelijke Ordening. Hij adviseert bij vergunningsaanvragen en handhavingkwesties aan gemeentes en provincies.

Tevens adviseert hij bedrijven hoe ze geluidsoverlast tot een aanvaardbaar niveau kunnen beperken. Boonstra zegt zich tot BAS te voelen aangetrokken, omdat “het een partij is die betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan en het vooral samen, vóór en mét de burgers, wil gaan doen”.

Bij BAS staan ook oud-wethouder Klaas de Boer, ex-raadslid Leo Andringa, Reva-volleybalster Ina Wolting en het huidige LBO-raadslid Rein Suurd op de lijst.

Bron: De Woudklank

kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg