De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Sinterklaasoptocht Ureterp: één groot verkleedfestijn

Geplaatst op: 12 november 2013

URETERP – Verklede Mega Mindy’s, clowns en hulppieten. Op 16 november vormt Ureterp het decor voor een feestelijke Sinterklaasintocht.

De optocht start om 12:45 en leidt langs Ureterp-zuid, de Skoalleane, Fûgelliet, Valom, Bouekers, Mounestrjitte, Ikewei, Skoalleane en de Weibuorren. Sinterklaas wordt aan het einde van de route, op het Lijteplein, opgewacht door de showband en de majorettes.

“We zouden het erg leuk vinden als alle kinderen verkleed gaan. Dat maakt de intocht tot een prachtig feest”, laat de organisatie weten. Mensen die langs de route wonen, wordt gevraagd om de vlag uit te steken.

Toneelvoorstelling
In de Wier volgt een toneelvoorstelling voor kinderen van de basisschool. Om 14.45 uur is de eerste toneelvoorstelling voor de peuters, groep 1 en groep 2. Om 16.00 uur volgt de tweede voorstelling voor de andere groepen. Kaarten zijn te koop bij MFC de Wier, Snackpoint Alde Ste en Primera Ureterp.

Bron: dewoudklank.nl

de_tipgever_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg