De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

The Dirty Denims in Cafe it Alde Ste

Geplaatst op: 14 december 2013

The Dirty Denims & Blazuh live in Cafe it Alde Ste

14 december
Cafe it Alde Ste
Ureterp

Meer informatie op www.aldeste.nl

The Dirty Denims

Geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, Airbourne, The Ramones en Blondie maken The Dirty Denims hun eigen Happy Hardrock. Catchy, dirty and cheap. Hoog meeschreeuw gehalte, niet bang om vies te worden én vooral niet moeilijk doen. 

De Denims hebben al menig podia onveilig gemaakt, zoals tijdens de Zwarte Cross (2010 en 2012), Bospop (2011), Popronde (2011), Rockin' Park (2012) en Lowlands (2012). De organisatie van Lowlands: “De muziek van The Dirty Denims klinkt als poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC met een stevige vrouwelijke component. Sterker nog, het Hollandse kwartet bestaat voor de helft uit stoere chickies, van wie zangeres/gitariste Mirjam het herkenbaarste element levert: een stem die ’s zondags het vlees snijdt aan tafel met Joan Jett en Debbie Harry. Met hun catchy hand van songschrijven weten The Dirty Denims jouw humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet." 

Blazuh

Blazuh is niet voor mietjes! Zo is Blazuh het beste te omschrijven. De van oorsprong Ureterpse band heeft Death Metal en Trash hoog op het favorietenlijstje staan. Tijdens het optreden in It Alde Sté treed Blazuh voor het eerst op met de nieuwe drummer Ino Frankes. 

de_tipgever_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg mhv-ovu.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg