De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

A.s. zaterdag Oerrock Play-Offs ronde 1 in Cafe it Alde Ste

Geplaatst op: 25 oktober 2013

Oerrock Play-Offs is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardig concept waarbij coverbands d.m.v. een wedstrijd kans maken om op het grote Oerrock te spelen. Vanwege het groet succes van de Play-Offs heeft het bestuur van Oerrock besloten deelname dit jaar nog aantrekkelijker te maken.

Voor het eerst in de Oerrock Play-Offs geschiedenis mogen ook tribute bands meedoen aan de strijd. Reden hiervoor is dat er zich in het verleden een aantal kwalitatief uitstekende tribute bands hebben aangemeld, die tot nu toe niet mee mochten doen. Door deze aanpassing van de spelregels hoopt het Oerrock bestuur de gemiddelde kwaliteit van de Play-Offs nog verder te verhogen.

Op zaterdag 26 oktober staat de eerste ronde van het nieuwe Oerrock Play-Off seizoen op het programma. In Café 'it Alde Sté te Ureterp zullen de bands KEK!, The Outlaws (Volbeat Tribute), Easterfield en Room 2 Roam strijden voor een plek in de finale. In deze finale zullen alle winnaars aantreden, en strijden om een plek in de line-up op het Oerrock Festival.

Aanvang rond 20:00 uur en VOL = VOL!

Poster Ronde1 Cafe It Alde Ste

primera_ureterp_friesland_winkels.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg