De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Sluiting Sealbagautomaat

Geplaatst op: 4 oktober 2013

rabobank_drachten_ureterp.jpgOp 24 oktober 2013 wordt voor de laatste keer de sealbagautomaat aan de het Lijteplein 6 in Ureterp geleegd. De beslissing om de sealbagautomaat te sluiten is moeilijk geweest. Als coöperatie wil Rabobank Drachten er voor haar klanten zijn. De bank heeft hierin zorgvuldig een afweging gemaakt. De zwaarwegende argumenten zijn de grote toename in de kosten voor sealbagautomaten als gevolg van strenge wet- en regelgeving en de veiligheidseisen die gesteld worden. 

De zakelijke klanten die gebruik maken van deze sealbagautomaat hebben een gesprek gehad met hun bedrijvenadviseur. Ook zijn de mogelijkheden besproken het geld af te storten bij onze sealbagautomaat in Drachten aan de Lavendelheide 15 of aan de Gauke Boelensstraat 2A in Drachten. Tevens is afstorten mogelijk bij de Rabobank te Surhuisterveen aan de Kolk 37.

Met de Ondernemersvereniging Ureterp (OVU) blijven we in gesprek om zo nauw contact te houden over wat er speelt in het dorp. We kunnen op deze wijze met elkaar kijken waar Rabobank Drachten een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid in Ureterp. Vanuit het Fonds Coöperatief Dividend zijn er de laatste jaren een aantal projecten mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, waaronder het opknappen van de jeugdsoos de Klink, de aanschaf van de lichtkrant bij de entree van Ureterp en de renovatie van het schoolplein van gereformeerde school Eben Haezer. 

plaatselijk_belang_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg