De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

Eerste zomerfeest Ureterp groot succes.

Geplaatst op: 9 september 2013

Bron: Waldnet.nl

URETERP - Afgelopen donderdag is het eerste zomerfeest, dat een initiatief is van een nieuwe stichting, van start gegaan in Ureterp.

Donderdag 5 september startte het feest, op het feestterrein aan de Telle in Ureterp, met een ouderenmiddag. In de avond werden er in de feesttent wedstrijden levend tafelvoetbal gespeeld.

Vrijdag stond de feesttent in het teken van de disco die werd verzorgd door DJ Fireking. De mannen wisten iedereen met de voetjes van de vloer te krijgen. Ook was er een oriëntatierit door Ureterp en omgeving.

Zaterdag waren er verschillende activiteiten te beleven in het dorp, waaronder klaverjassen, zeskamp, braderie, kofferbakverkoop en in de avond een live optreden van Jetset on tour, een dynamische band met 5 heren en 1 dame op het podium. Het optreden van Jetset zorgde voor een enorme opkomst aan mensen, zij wisten een gezellige sfeer in de tent te krijgen. Gedurende het hele dorpsfeest was er een kermis.

IMG_0284.jpg


Meer foto's staan in het fotoalbum

 

primera_ureterp_friesland_winkels.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg