De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Nieuwsbericht

NK Wielrennen 2014

Geplaatst op: 21 juni 2014

nk2014_wielrennen_ureterp.jpg

Voor de één misschien een wat grotere verrassing dan voor de ander. Maar er is de laatste tijd door de Wielerstichting Ureterp in samenwerking met de Wielervereniging Drachten keihard gewerkt (bidbook, promotiefilm, gevrieerd NK parcours e.d.) om het NK Wielrennen naar Fryslan te halen.

En het is gelukt!

Vrijdag 26 oktober is de bevestiging van de KNWU binnengekomen dat Ureterp omstreeks juni 2014 het NK mag organiseren voor Nieuwelingen (m/v), Junioren (m/v) en Elite zonder contract.

Een zeer bijzondere prestatie voor Fryslan en voor Ureterp in het bijzonder. Stap 1 is gezet en nu moet er nog ruim 1,5 jaar hard gewerkt worden om dit mega-evenement voorbereid te krijgen. In totaal komen er rond de 750 renners en rensters naar Ureterp om te strijden voor de Nederlandse Titels. Via deze website en www.wielrennenureterp.nl houden we jullie op de hoogte van de voorbereidingen.

de_tipgever_ureterp.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg