De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Bedrijf uit Ureterp

Remelia Energie

Duurzame energie is het gesprek van de dag. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in energiezuinige oplossingen. Door de prijsdalingen van onder andere zonnepanelen worden duurzame, kostenverlagende installaties nu voor iedereen bereikbaar! Toch is het nog erg belangrijk goed rekening te houden met kwaliteit van de installatie.

Remelia Energie biedt hulp bij het kiezen van de meest geschikte duurzame oplossing voor particulieren en bedrijven. Hierin biedt Remelia een installatieplan dat past bij de wensen van de klant, waarin kwaliteit en rendement hand in hand gaan. Deze oplossingen kunnen uiteenlopen van omschakeling naar LED verlichting tot de installatie van een zonnepaneleninstallatie en/of een warmtepompinstallatie.


Remco Pronk en Elias Wendelaar Bonga zijn dit bedrijf gestart om de krachten te bundelen. Door de ervaring van Elias als extern duurzaamheidadviseur binnen verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, en de ervaring van Remco met de installatie van deze systemen begon het idee. Beide ondernemers zagen problemen bij particulieren en bedrijven als het ging om de keuze voor een duurzame installatie. Zo is het niet enkel belangrijk een perfect systeem uit te tekenen en te installeren, maar is advies over de fiscale voordelen en subsidieregelingen ook van belang. Remelia is op de hoogte van alle regelingen voor particulieren en bedrijven, en draagt zorg voor de subsidieaanvraag.

hier_adverteren_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg de_tipgever_ureterp.jpg