De site voor en door ondernemers uit Ureterp

Bedrijf uit Ureterp

Trendkappers

trendkappers_ureterp.jpgTrendkappers is een moderne kapsalon met een breed aanbod van diensten en producten. Het belangrijkste bij dit alles is voor ons dat onze tevreden klanten voorop staan. Daarom vinden wij het belangrijk om met merken te werken die binnen onze branche hoog aangeschreven worden. Wij werken met L´oréal en Kérastase. Het beste is voor onze klanten pas genoeg. En, tegen scherpe prijzen. Inmiddels bestaat Trendkappers ruim 10 jaar in Ureterp en mogen wij rekenen op een groep trouwe vaste klanten. In de loop der tijd hebben wij onze diensten voortdurend verbeterd en uitgebreid. Zo kun je tegenwoordig naast hairstyling ook terecht voor beauty behandelingen, make-up en bijoux & gifts.

Hairstyling

Uiteindelijk blijft alles wat met haar te maken heeft onze passie. Styling, nieuwe technieken leren en de laatste kleur en modetrends op de voet volgen. Dat is waar wij blij van worden. En dit proberen wij over te brengen op onze klanten. En, we proberen ook altijd wat extra´s te doen. Zo hebben we fohn cursussen verzorgd. Hebben medewerkers van Trendkappers de hairstyling verzorgd bij een grote musical productie etc.

Beauty

Gemak dient de mens. Daarom bieden wij naast hairstyling ook Beauty behandelingen aan. Denk aan harsen van wenkbrauwen, kin, bovenlip. Ook het verven van de wenkbrauwen behoort tot de mogelijkheden. Zo willen wij onze klanten een totaal pakket bieden. Dat is niet alleen gemakkelijk maar ook voordelig!

Bijoux en Gifts

Een leuk cadeau. Voor jezelf óf voor een ander. Natuurlijk kun je hiervoor heel goed een kappers cadeaubon gebruiken. Deze wordt altijd zo ingepakt dat je het ook leuk kunt weggeven. Maar daarnaast biedt Trendkappers verschilldende bijoux en gifts. Sieraden, handtassen en sjaals kun je bij ons vrijblijvend bezichtigen. Loop gerust eens binnen. En, wie weet zit er wat voor jou bij óf een leuk cadeau om weg te geven.

Wil je een afspraak maken?
Heb je een vraag?

Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op.

Trendkappers
Lijteplein 4
9247 EN Ureterp
T: 0512 – 300 804
info@trendkappers.nl
www.trendkappers.nl

de_tipgever_ureterp.jpg primera_ureterp_friesland_winkels.jpg kreaasje_adv_ovureterp_ureterp.jpg autobedrijf_boekema_ureterp.jpg hier_adverteren_ureterp.jpg mhv-ovu.jpg plaatselijk_belang_ureterp.jpg